• one
  • two
  • three
Welcome

certificate

jumlah lorem ip

Babagan awake dhewe

Ningbo KangDi hidraulik Co., punika joint venture karo huruf sugih. Perusahaan spesialisasi ing sensitif Pabrik joints pipe tekanan tinggi sing digunakake mbagekke kanggo domestik lan ekspor ke Perancis, Italia, Asia Kidul-Wétan lan Hong Kong.

Perusahaan ngompliti UNIFLEX sebific pipa mesin burking lan Utas mesin marasake awakmu saka Jerman lan CNC mesin, multi-sumbu mesin otomatis, kangeroo menara cilik uga thread roller ing produksi. sawetara produk kita kalebu joints sebific pipa, kertu-tutup jinis joints steel pipe, standar joints transisi American-English uga mranata kanthi peserta sebific pipa, kang standarisasi dening ISO9001: 2000.

mangerteni sing luwih lengkap

apa kita apa

jumlah lorem ip
  • Kepemimpinan wis unggul
    Kepemimpinan wis unggul
  • eksekusi efisien
    eksekusi efisien
  • tanggung jawab
    tanggung jawab

kita techlogies

Ningbo Kangdi Hydraulic Co., Ltd. jejer menyang apik Dongqian Lake Kangoo Area, panutup area luwih saka 6,000 ㎡. Iku seneng ayu sesawangan alam, transportasi trep lan lokasi geografis sarujuk, kang 15 kilometer saka Bandar Udara Internasional Ningbo, lan kurang saka 20 kilometer saka Beilun Port. Iku Produsèn domestik khusus fittings pipe hydraulic karo saklawasé a decade saka pengalaman produksi.

orane katrangan operasi perusahaan melu kabeh wilayah beda saka sistem hydraulic, kang kalebu hoses hydraulic, fitting hose, adaptor, klep Solenoid hydraulic, lan diimpor bagean segel saka macem-macem bahan, tingkat meksa lan aturan ukuran. Produk sing digunakake ing sistem ngaturaken hydraulic lan adi ing mesin Metallurgical, Petroleum, mining, kimia construction, tetanèn, textile, prau marine, aerospace, militer, hiburan elektronik, pharmaceutical, lan industri pangan.

produk

jumlah lorem ip

Products

Enquiry kanggo Pricelist

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Contact

  • Ningbo Kangdi Hydraulic Co., Ltd.
  • 0574-28852366
  • chendaniel888@sina.com
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House