• një
 • dy
 • tre
Mirë se vini

Çfarë bëjmë ne

shumat e lorem ip

Rreth Nesh

Eksperiencë 10 vjeçare në eksport për t'u marrë me biznesin në të gjithë botën
Kapacitet i fortë prodhimi dhe magazinë masive për të siguruar kohën e dorëzimit
Procesi i cilësisë ISO për t'u siguruar që çdo pjesë të kualifikohet
Shërbimet Një për Një, shërbimi OEM, Ofroni zgjidhje alternative efikase

KangDi hydraulics Co., ka përvojë 10 vjeçare në prodhimnyje të ndjeshme tubash me presion të lartë që janë të shpërndara gjerësishtnë vend dhe eksport në Evropë,Amerika Veriore dheAzia Juglindore .

Kompania vetë ndërton makinën CNC automatike ka të vetinkopjee drejta për tëprodhojnë efikase dhepajisje të cilësisë standarde.

ne kemi ekip të fortë teknikto ose ndihmoni klientët për të zgjidhur problemin ose OEM atë që u nevojitet.

Të fortët tanëdepoaksioneve përpiquni të përmbushni "Zero Day" duke pritur,kështu që kur të bëni porosinë,ne mund të dërgojmë.

Ekipi ynë është në pritje të bashkëpunimitme ju dhe siguroniju shërbimi më i mirë Siç mundemi.

Mëso më shumë

Certifikata

shumat e lorem ip
 • Lidershipi i shquar
  Lidershipi i shquar
 • Ekzekutim efikas
  Ekzekutim efikas
 • Përgjegjësia
  Përgjegjësia

tonëteknologjitë

 

Kangdi Hydraulic Ltd.,Co themeluar që nga viti 1997.

Shitjet kryesore të funksionimit: Pajisje hidraulike, pajisje tubash, pajisje minerale.

Sipërfaqja e fabrikës: 6000 m2

Punonjës : 50 Punonjës dhe 5 Inxhinierë Profesionistë

Makinë: 100 Auto CNC Machine

Kapaciteti i produktit: Milion Njësi

Shërbimi aktual i klientëve: Evropian.Rusia, Azia Juglindore

 

 

produkteve

shumat e lorem ip
WhatsApp Online Chat!