• еден
 • два
 • три
Добредојдовте

Што правиме

Лорем ИП суми

За нас

10-годишно извозно искуство за справување со бизнисот низ целиот свет
Силен производствен капацитет и масивни залихи за да се осигура времето на испорака
Процес за квалитет ISO за да бидете сигурни дека секое парче е квалификувано
Услуги еден до еден, OEM услуга, Обезбедете алтернативно ефикасно решение

KangDi hydraulics Co., има 10 годишно искуство во производствоточувствителни споеви на цевки со висок притисок кои се широко распространетидо домашен и извоз во Европа,Северна Америка иЈугоисточна Азија .

Компанијата самостојно ја гради автоматската CNC машина има сопственакопирајтеправо напроизведуваат ефикасни ифитинзи со стандарден квалитет.

имаме силен технички тимto или им помогне на клиентите да го решат проблемот или OEM што им треба.

Нашиот силенмагацинакциите обидете се да постигнете „Нулта ден“ чекајќи,па кога ќе нарачате,можеме да испратиме.

Нашиот тим се радува на соработкасо вас и обезбедетенајдобра услуга Како што можеме.

научи повеќе

Сертификат

Лорем ИП суми
 • Унапредено лидерство
  Унапредено лидерство
 • Ефикасно извршување
  Ефикасно извршување
 • Одговорност
  Одговорност

нашитетехнологии

 

Kangdi Hydraulic Ltd., Co основана од 1997 година.

Главна оперативна продажба: хидраулични фитинзи, фитинзи за цевки, минерални фитинзи.

Површина на фабриката: 6000 М2

Работник: 50 вработени и 5 стручни инженери

Машина: 100 автоматска CNC машина

Капацитет на производот: Милиони единици

Тековна услуга на клиентите: Европски.Русија, Југоисточна Азија

 

 

производи

Лорем ИП суми
WhatsApp онлајн разговор!