Babagan awake dhewe

Ningbo Kangdi Hydraulic Co., Ltd. jejer menyang apik Dongqian Lake Kangoo Area, panutup area luwih saka 6,000 ㎡. Iku seneng ayu sesawangan alam, transportasi trep lan lokasi geografis sarujuk, kang 15 kilometer saka Bandar Udara Internasional Ningbo, lan kurang saka 20 kilometer saka Beilun Port. Iku Produsèn domestik khusus fittings pipe hydraulic karo saklawasé a decade saka pengalaman produksi. 

  orane katrangan operasi perusahaan melu kabeh wilayah beda saka sistem hydraulic, kang kalebu hoses hydraulic, fitting hose, adaptor, klep Solenoid hydraulic, lan diimpor bagean segel saka macem-macem bahan, tingkat meksa lan aturan ukuran. Produk sing digunakake ing sistem ngaturaken hydraulic lan adi ing mesin Metallurgical, Petroleum, mining, kimia construction, tetanèn, textile, prau marine, aerospace, militer, hiburan elektronik, pharmaceutical, lan industri pangan.

Perusahaan wis sawetara perancang dhuwur-tech kualitas lan Staff rangking. Adhering prinsip "kualitas pisanan, inovatif" ", kita duwe desain cara peserta Newest kanggo aplikasi kanggo Déwan selang.  Metric Fittings and Adapters are the hot sales and key products. Our producing line has achieved the Automatic which bring the stable quality and economic saving cost.  

Adhering prinsip "kualitas pisanan, inovatif" , kita priksa manawa kabeh produk kita bisa duwe struktur canggih lan fitur desain majeng. Sudhut joints sing digawe kanthi nggunakake proses Manufaktur sakabèhé. Advanced mesin panas dhuwur-frekuensi kang bisa syarat katon ayu, fungsi praktis lan regane murah. Perusahaan wis lulus ISO9001: sertifikat 2008 sistem kualitas internasional lan standar DIN Jerman Ditampa internasional. Produk wis ngrambah standar nasional lan internasional, lan produk sing didol uga saindhenging pasar, Afrika Kidul, Eropah Wétan, Eropah Kulon,, kang sacara mutlak ngalembana pelanggan.

  Kabeh wong kita becik welcome kabeh pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi kita. We are seneng layanan sampeyan tandha gelombang karo produk kualitas lan prices competitive. We Sincerely katon nerusake kanggo kerjasama tulus karo sampeyan, kanggo nggawe mangsa becik Teknologi kita.


WhatsApp Online Chat !