• one
  • two
  • three
wilujeung sumping

sertipikat

sums lorem ip

Tentang Kami

Ningbo KangDi hydraulics Co., mangrupakeun joint venture jeung gede euyeub. Pausahaan specializes di sénsitip pabrik mendi pipe-tekanan tinggi nu loba disebarkeun ka domestik sarta ékspor ka Perancis, Italia, Asia Tenggara jeung Hong Kong.

Pausahaan utilizes UNIFLEX sebific saluran mesin burking na thread mesin penyembuhan ti Jerman sarta CNC mesin, multi-sumbu mesin otomatis, lathes turret ogé thread roller dina produksi urang. rentang produk urang kaasup mendi sebific saluran, kartu-panutup tipe mendi pipe baja, baku mendi transisi Amérika-Inggris ogé susunan pinuh gabungan sebific saluran, nu standarisasi ku ISO9001: 2000.

diajar deui

naon urang ngalakukeun

sums lorem ip
  • kapamimpinan pre-eminent
    kapamimpinan pre-eminent
  • palaksanaan efisien
    palaksanaan efisien
  • tanggung jawab
    tanggung jawab

kami techlogies

Ningbo Kangdi hidrolik Co., Ltd. téh tepung wates jeung endah Dongqian Lake endah Area, ngawengku hiji wewengkon leuwih ti 6.000 ㎡. Ieu enjoys tetempoan geulis alami, transportasi merenah tur lokasi geografis nguntungkeun, keur 15 kilométer ti Bandara Internasional Ningbo, sarta kurang ti 20 kilométer ti Beilun Port. Éta produsén domestik husus fittings pipe hidrolik kalawan ampir dékade tina pangalaman produksi.

wengkuan operasi parusahaan ngalibatkeun sakabeh wewengkon béda tina sistem hidrolik, nu ngawengku hoses hidrolik, fittings selang, adapters, valves solenoid hidrolik, sarta diimpor bagian segel rupa bahan, tingkat tekanan jeung norma dimensi. Produk anu dipaké dina sistem conveying hidrolik sarta cairan di mesin Metalurgi, minyak bumi, tambang, kimia konstruksi, tatanén, tékstil, pembuluh laut, aerospace, militér, hiburan éléktronik, farmasi, sarta industri pangan.

produk

sums lorem ip

produk

Panalungtikan pikeun Pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

hubungan

  • Ningbo Kangdi hidrolik Co., Ltd.
  • 0574-28852366
  • chendaniel888@sina.com
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk